Vpis za novo šolsko leto, 2020/21 lahko opravite preko elektronske pošte. Na naš mail:
info@baletna-sola.si nam pošljite sledeče podatke:

Ime in priimek roditelja:
Ime in priimek otroka:
Datum rojstva otroka:
Naslov prebivališča:
Telefonsko številko kontakta:

Na mail Vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili.
Urnik in razvrstitev v skupine vam javimo po 15. avgustu.
Pričetek pouka je 1. september, po urniku.

OBVESTILO STARŠEM (7. junij 2012)
Spoštovani starši!

Spodaj je nekaj obvestil o poteku zadnjih vaj, zaključnim nastopom in izpiti na KGBL Ljubljana.

1. V nedeljo, 10. junija je vaja z baletom, zborom in orkestrom prestavljena iz dopoldanskega na popoldanski termin. In siecr vaja je od 15.00- 16.30, namesto od 10.00-11.30. Ostale vaje ostanejo nespremenjene, kot ste dobili urnik na prejšnjem obvestilu.

2. Vsi učenci naše baletne šole dobijo po nekaj vabil na predstavo. Razdelijo naj jih sorodnikom ali prijateljem, ki jih bi predstava morebiti zanimala.

3. Starši učencev naše baletne šole dobite po dve vstopnici po ceni 3 eur. Ostale vstopnice so po ceni 7 eur. Dve vstopnici, po ceni 3 eur lahko kupite samo v baletni šoli, pred ali po vaji, ostale vstopnice lahko kupite v baletni šoli, v TIC Žalec, ali eno uro pred pričetkom predstave na blagajni Doma II. slovenskega tabora Žalec ( priporočam, da vse vstopnice kupite prej, ker so naše zaključne predstave ponavadi polne).

4. Na dan predstave pridejo otroci pred Dom II. slovenskega tabora:

-13.45 ? 5.razred baleta
-14.45- VSI OSTALI

Otroci morajo priti toliko prej, ker bomo pred predstavo izvedli še generalko.

Vsi otroci pripravnic naj imajo ob prihodu že oblečene baletne žabice, dres , s sabo pa baletne copatke,krilc ne potrebujejo. Ostali učenci naj imajo opremo s
sabo.
VSE DEKLICE,KI IMAJO DOLGE LASE, MORAJO IMETI LASE SPETE V
FIGO!


5.Učenke 2., 3. in 5. razreda baleta bodo letos opravljale privatni izpit iz predmeta BALET na Konzervatoriju za glasbo in balet Ljubljana in siecr v petek, 15. junija od 10.00 ure dalje. Pred železniško postajo se dobimo ob 7.10 uri, odhod vlaka v Ljubljano je 7.20.
S seboj morajo imeti izpolnjene prijavnice, potrdilo o plačani položnici, denar za karto ( ceno vam še naknadno sporočim) in malico.(seveda tudi brez opreme in fige ne bo šlo ?) Povratek je predviden ob 16.23., če bo prišlo do spremembe vas kontaktiram na mobitel.

To obvestilo je objavljeno tudi na naši internetni strani www.baletna-sola.si, pod rubriko NOVICE.

Lep pozdrav,

Tamara Divjak
SPREMENJEN URNIK MAJ/JUNIJ 2012 (6. maj 2012)
Spoštovani starši!

Zaradi priprav na zaključni nastop ( otroški balet Alica v čudežni deželi),ki bo letos 17.junija v Domu II. Slovenskega tabora Žalec ( s Slovenskim Ljudskim Gledališčem Celje se letos nismo mogli uskladiti glede najema dvorane in njihovih delavcev), bomo imali od 21.5., do 17.6. nekoliko spremenjen urnik. In sicer:
PONEDELJEK, 21.5. in 28.5. od 16.30-18.00 skupinska vaja ( VSI UČENCI NAŠE ŠOLE)
SREDA, 6.6. in 13.6. od 17.00- 18.30 skupinska vaja ( VSI UČENCI NAŠE ŠOLE + ZBOR)
NEDELJA 10.6. od 10.00-11.30 skupinska vaja ( VSI UČENCI NAŠE ŠOLE + ORKESTER + ZBOR)

Skupinske vaje bodo potekale v veliki telovadnici Športnega društva Gaberje ( pol nadstropja višje od naše običajne dvorane ). Otroci imajo v času skupinskih vaj tudi garderobo velike telovadnice.

Učenci PRIPRAVNIC ( 1B, 1A, 2 in 3) imajo od 21.5.- 17.6. samo skupinske vaje, reden pouk odpade.
Učenci 2. RAZREDA imajo od 21.5., do 1.6. poleg skupinskih vaj še redne vaje ob četrtkih, po urniku, v mesecu juniju pa poleg skupinskih vaj še ponedeljke in četrtke, po urniku.
Učenci 3. RAZREDA imajo od 21.5., do 1.6. poleg skupinskih vaj še redne vaje ob četrtkih, po urniku, v mesecu juniju pa poleg skupinskih vaj še redne vaje ob torkih in četrtkih, po urniku.
Učenci 5. RAZREDA imajo poleg skupinskih vaj vse vaje po urniku, razen obeh ponedeljkov v mesecu maju, ko so skupinske( je samo skupinska vaja).

To obvestilo je objavljeno tudi na naši spletni strani www.baletna-sola.si, pod rubriko NOVICE.

Obvestilo, o vsem v zvezi z dnevom nastopa bodo otroci dobili še naknadno v pričetku junija.

L.P.
Tamara Divjak

BALET ZA ODRASLE (30. avgust 2011)

BALET ZA ODRASLE (od 14.leta naprej)

Mick Jagger, za fizično kondicijo in mladosten videz obiskuje baletne klase vsak dan.
Mnoge Hollywoodske zvezdnice si oblikujejo svoje telo s pomočjo baleta.
Mladi nogometaši v Braziliji, za ravnotežje in večjo kontrolo nad telesom morajo obiskovati ure baleta.
Ameriški atleti in atletinje si fleksibilnost izboljšujejo in ohranjajo na račun baleta.

Pozabite na vse klišeje ter se poizkusite v fizični vadbi in svetu umetnosti, ki vam ga ponuja balet.

Ste tudi vi kdaj sanjali o tem, da bi se tako elegantno premikali in imeli pod kontrolo svoje telo, kot ga imajo baletni plesalci? Menite, da ste prestari, da bi se poizkusili v eni najzahtevnejših fizičnih aktivnosti? Čeprav profesionalni baletni plesalci začno uriti svoje telo v zgodnjih letih, tudi za vas ni prepozno, da se naučite baleta in uživate v tem, vse bolj priljubljenemu načinu krepitve in oblikovanja telesa. V letošnji sezoni razpisujemo začetno in nadaljevalno stopnjo, s pričetkom 1. oktobra. Vpis lahko opravite preko elektronske pošte ali po telefonu. Urniki so objavljeni na internetni strani.
ŠOLSKO LETO 2011/12 (28. avgust 2011)
Spoštovani starši!

Bliža se novo šolsko leto in s tem tudi pričetek pouka v naši baletni šoli. Starše otrok, ki so imeli svojega otroka vpisanega v šolskem letu 2010/11 in bi želeli, da njihov otrok obiskuje balet tudi v šolskem letu 2011/12 naprošam, da mi to preko elektronske pošte ali telefona tudi sporočijo, da lahko dokončno oblikujem skupine in razrede za šolsko leto 2011/12.
Na novo vpisani otroci naj imajo na prvi uri po urniku s sabo listek papirja z imenom in priimekom otroka, ter merami: višina, teža in številka noge, da lahko čimprej naročimo baletno opremo.Dokler otroci ne dobijo šolske baletne opreme, lahko imajo oblečen kakšen svoj dres in žabice, ali legice in majčko, obute pa nogavičke, ki ne drsijo, otroci pripravnic lahko imajo obute telovadne copatke.
Tudi otroci, ki s tem šolskim letom prehajajo v višjo skupino, ali jim je kaj od lanske opreme premajhno naj imajo na prvi uri listek z merami.

Se vidimo v kratkem,polni elana za osvajanje novih baletnih korakov!

Lep pozdrav,
Tamara Divjak
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Pozdravljeni na spletni strani baletne šole Tamare Divjak

Prva stran | O baletu | Učitelji | Novice | Programi | Urniki | Fotogalerija | Cenik | Kontakt

Copyright © 2016 Baletna šola | Zasnova, oblika in programiranje: Specto.si