Vpis za šolsko leto 2018/19 poteka preko elektronske pošte.
Na naš mail: info@baletna-sola.si nam pošljite naslednje podatke:

Ime in priimek roditelja....
Ime in priimek otroka....
Datum rojstva otroka...
domači naslov....
telefonsko številko kontaktne osebe....
Elektronski naslov kontakta....

Na novo sprejemamo otroke od 5. leta starosti dalje.

Na mail vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili.


Nastop baletne šole (13. oktober 2008)
V torek, 21. Oktobra, ob 18.00. uri, bomo imeli z baletno šolo nastop na 2. osnovni šoli v Celju. Učenke pripravnice2, ter prvega in drugega razreda baleta, se bodo predstavile z delom zaključne produkcije- Zgodbe s travnika. Vabljeni!
vpis za novo šolsko leto (4. avgust 2008)
Vpis za novo šolsko leto bo potekal od 1.do 20. septembra, vsak ponedeljek in četrtek, od 16.oo- 19.oo ure v mali dvorani športnega društva Gaberje, Mariborska ulica 42, Celje.

Vašega otroka lahko vpišete tudi preko elektronske pošte: info@baletna-sola.si.Potrebujemo rojstne podatke otroka, naslov in telefonsko številko kontaktne osebe. Poleg tega pripišite mere otroka: višina, teža in številka noge( za nakup baletne opreme).

S poukom pričnemo v ponedeljek, 29. septembra po urniku, ki si ga lahko ogledate na spletni strani.
1. razred na izpitu (25. junij 2008)
V torek, 24. junija, so dekleta 1. razreda baleta opravljale privatni izpit iz predmeta balet, na Srednji Glasbeni in Baletni šoli Maribor.
Vseh 7 deklet je opravilo izpit z odliko!
Nekaj o produkciji (22. junij 2008)
Za nami je prvi nastop. Mlade baletke so se prvič predstvile javnosti v ponedeljek, 16. junija, na odru Glasbene šole Celje. Že pred nastopom, so mlade učenke komaj čakale, da stopijo na oder in odplešejo.
Večer je bil krasen. V prvem delu so prikazale vaje z učne ure baleta. Na odru so stale vse učenke in se izmenično predstavljale v vajah na tleh, ki so namenjene usklajevanju gibov z glasbo, razgibavanju in raztegovanju. Nato so predstavile vaje ob drogu, nato pa še vaje na sredini dvorane. Na klavirju jih je spremljala ga. prof Brina Zupančič.
Sledila je 15 minutna pavza, v kateri so se obiskovalci lahko osvežili s sokom ali vodo v avli Glasbene šole, mi pa smo pripravili oder za drugi del.
V drugem delu so se mlade baletke predstavile v krajših koreografijah.
Najmlajše so predstavile Čebeljo šolo, Pripravnica 2 je v vlogi Mravljic zaplesala ples okoli drobtinice, učenke 1. razreda pa so odplesale že krajši balet. 6 pajkov je odplesalo svoj ples, nato je na prizorišče travnika priletela mila metuljčica in odplesala svoj ples. Pajki so nato spletli mrežo in ujeli metuljčico. Vse skupaj je rešila vila, ki je pajke začarala v dobre. Pajki so hitro odpletli mrežo in metuljčica je bila rešena. Skupaj so zaplesali še finale in odšli vsak svojo pot.
Glasbo za koreografski del je napisala ga.prof. Brina Zupančič in je na produkciji doživela prvo izvedbo. Glasba je bila izvedena v živo, na tri klasična tolkala: marimbo, vibrafon in timpane, ter klavir.
Igrali so gostje z Glasbene šole Celje, g. prof. Damir Korošec in dijakinja, Špeta Mastnak.
Za klavirjem pa je bila ga. prof, Brina Zupančič.
Učenke so se dobro odrezale, po nastopu so žarele od zadovoljstva.
Po končani predstavi smo se skupaj s starši in ostalimi obiskovalci podružili na manjši zakuski
in zadovoljni odšli domov.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Pozdravljeni na spletni strani baletne šole Tamare Divjak

Prva stran | O baletu | Učitelji | Novice | Programi | Urniki | Fotogalerija | Cenik | Kontakt

Copyright © 2016 Baletna šola | Zasnova, oblika in programiranje: Specto.si